Lunch Menu

Vega

  • Burrata 16.5

    Saveaurs D’antan Tomaat | Gepekelde Aubergine | Basilicum

  • Avocado Toast 14.5

    Mashed Avocado | Landbrood | Spinazie | Gepocheerd Ei | Geroosterde Tomaat | Balsamico

  • Broodje Hummus 14

    Gebakken Aubergine | Geroosterd Landbrood | Geroosterde Puntpaprika | Granaatappel | Chermoula

  • Geroosterd Broodje Geitenkaas 13.5

    Geroosterd Landbrood | Geroosterde Peer | Hazelnoot | Honing | Rucola

Soups

  • Gazpacho van Tomaat 10.5

    Geroosterde Amandelen | Zoetzuur Van Komkommer | Basilicum Olie

  • Bouillabaisse 17.5

    Witvis | Schelpen | King Prawn | Rouille | Knoflook crouton

Sides

  • Frites uit Zuyd 5.5

    Mayonaise

  • Zoete Aardappelfriet 7

    Parmezaan | Truffelmayonaise

Desserts

  • Kaas van 'Echte Liefde' 14.5

    4 Kazen Van Echte Liefde | Appelstroop | Vijgenbrood

  • Crema Catalana Brûlée 8.5

    Brûlée van Sinaasappel | Pistache ijs

Wijnen

Wit

  • LA VILLA REAL 5 / 25

    Macabeo
    Castilla la Mancha | Spanje

  • DOMAINE DE LA SANTOLINE 5.7 / 28.5

    SAUVIGNON BLANC
    LANGUEDOC | FRANKRIJK

  • DOMAINE DE LA SANTOLINE 5.7 / 28.5

    chardonnay
    LANGUEDOC | FRANKRIJK

  • KALMUCK 7.3 / 36.5

    GRüNER VELTLINER
    WACHAU | OOSTENRIJK

  • FINCA FEROES 6.2 / 31

    Verdejo
    Rueda | Spanje

  • SHADOW POINT 7.8 / 39

    CHARDONNAY
    central coast | USA

Rosé

  • DOMAINE DE LA SANTOLINE 5 / 25

    GRENACHE & MERLOT
    Languedoc | FRANKRIJK

  • LE SECRET DE SAINTE PIERRE 6.2 / 31

    GRENACHE & CINSAULT
    VAR, PROVENCE | FRANKRIJK

  • BY OTT (DOMAINES OTT) 8 / 40

    CINSAULT, GRENACHE & SYRAH
    PROVENCE | FRANKRIJK (biologisch)

Rood

  • LA VILLA REAL 5 / 25

    Tempranillo
    Castilla la Mancha | Spanje

  • SERITI 6 / 30

    MERLOT
    STELLENBOSCH | ZUID–AFRIKA

  • SERITI 5.5 / 27.5

    Syrah
    Western Cape | Zuid-Afrika

  • LAGRIMAS DE MARIA 7.5 / 37.5

    Tempranillo
    rioja | spanje

Bubbels

  • BEDIN PROSECCO 6.5 / 37

    GLERA | BRUT
    TREVISO | ITALIE

  • Veuve Clicquot (0.375l) 40

    CHARDONNAY, PINOT NOIR & PINOT MEUNIER
    CHAMPAGNE | FRANKRIJK

Bovenstaande wijnen zijn onze ‘open wijnen’. Onze volledige wijnkaart is hier te bekijken.

Diner Menu

Starters

  • BROOD VAN MATTHIJS BOON 5.5

    Zongedroogde tomaten tapenade | basilicum aioli

  • Pata Negra 15
  • SPECIALES GEAY NO. 4

    OESTERS | FRANKRIJK
    RODE WIJN AZIJN | SJALOT | CITROEN
    3 STUKS: 12.5 | 6 STUKS: 25 | 9 STUKS: 35 | 12 STUKS: 42.5

  • ROCKEFFELER OESTERS NO. 4

    FRANKRIJK
    HOLLANDAISE | Spinazie
    3 STUKS: 14 | 6 STUKS: 27.5 | 9 STUKS: 39 | 12 STUKS: 50

Dim Sum

  • HA KAU 15

    3 stuks | sesam | Sriracha mayonaise

  • CHICKEN GYOZA 15

    3 stuks | soja | dashi | shiitake | bosui

Voorgerechten

  • CEVICHE VAN CORVINA 18

    Leche di tigre | zoete aardappel | geroosterde maïs rode ui pickle | koriander

  • Steak Tartaar (100 gram) 14.5

    AANGEMAAKTE RUNDERHAAS | GEPOCHEERD EI GROVE MOSTERD MAYONAISE | GEFRITUURDE KAPPERTJES | TRUFFELCRACKER

  • Bouillabaisse 17.5

    Witvis | schelpen | king prawn | rouille knoflook crouton

  • ZALM ‘GRAVAD LAX’ 15

    bietensalade | mierikswortel crème | kruidensla

  • Burrata 16.5

    Saveaurs d’antan tomaat | gepekelde aubergine basilicum

  • Halve Kreeft 32.5

    Haricots verts | champignon | pijnboompit | mosterd vinaigrette | vadouvan mayonaise

  • Carpaccio 14.5

    Pijnboompit | rucola | parmezaanse kaas truffelmayonaise

  • GAZPACHO VAN TOMAAT 10.5

    GEROOSTERDE AMANDELEN | ZOETZUUR VAN KOMKOMMER | BASILICUM OLI

  • GEITENKAAS 13.5

    TARTAAR VAN TOMAAT, APPEL & RODE UI | GUACAMOLE | BALSAMICO STROOP

  • Coquilles 23.5

    3 STUKS | DOPERWT YASSA CRÈME | ZEEKRAAL | SALSA | PARMEZAAN CHIPS

  • Chefs Starter Of The Day Dagprijs

    Ons team vertelt u graag wat het voorgerecht van de dag is!

Hoofdgerechten

  • KING PRAWNS TAGLIATELLE 24

    PITTIGE TOMATENSAUS | SCHELPEN | PERSILADE CITROEN | PETERSELIE | PARMEZAAN

  • Halve-, of Hele Kreeft 35 / 65

    Spinazie | hollandaise | tagliatelle | Kreeftenroom saus

  • SLIPTONGEN 28.5

    3 stuks | little gem | bieslook | gepofte tomaat | remoulade saus | verse friet

  • FISH & CHIPS 20.5

    Kabeljauw | Remoulade | verse friet

  • SALADE MEDDENS 19.5

    Coquille | gegrilde tonijn | gamba | noorse garnalen | mesclun | zongedroogde tomaat bosui | kappertjes | tonijnmayonaise

  • Zalm 26.5

    Gegrild | aardappel mousseline | gebakken little gem lamsoren | schorseneren | mosterd beurre blanc

  • CATCH OF THE DAY DAGPRIJS

    ONS TEAM VERTELT GRAAG MEER OVER DE VIS VAN DE DAG

  • Steak Tartaar (150 gram) 23.5

    AANGEMAAKTE RUNDERHAAS | GEPOCHEERD EI | GROVE MOSTERD MAYONAISE | GEFRITUURDE KAPPERTJES | VERSE FRIET

  • Safraan Risotto 22

    Citroen | roodlof | gegrilde groene asperges | persilade | gepocheerd ei

  • ENTRECÔTE (200 GRAM) 27.5

    Gebakken | zoete aardappelpuree | rode ui witlof | jus van rode port

  • Ravioli 21

    AARDAPPEL | GEITENKAAS | MUNT | ZOETE AARDAPPEL | SALIE BOTER

Sides

  • Frites uit Zuyd 5.5

    Mayonaise

  • Zoete Aardappelfriet 7

    Parmezaan | Truffelmayonaise

  • GEGRILDE GROENE ASPERGES 7

    feta | rozijn | amandelen

  • Side Salad 4.5

    Mesclun | gepofte tomaat | bieslook | kappertjes | pijnboompitten | mosterd vinaigrette

Desserts

  • KAAS VAN 'ECHTE LIEFDE' 15

    4 kazen van echte liefde | appelstroop | vijgenbrood

  • THE MEDDENS CHOCOLATE DOME (2 Pers.) 25

    Macarons | Chocolade mousse | Crumble | Chocolade ijs | gesmolten karamel & zeezout

  • Crema Catalana Brûlée 8.5

    Brûlée Van Sinaasappel | Hazelnoten Ijs | Saffraan

  • Aardbeien Romanoff 9.5

    VODKA | KOUDE SABAYON | ROOM

  • Panna Cotta 9.5

    SALTED CARAMEL | GESUIKERDE PINDA’S | CHOCOLADE IJS

  • Espresso Martini 12.5

    KETEL ONE VODKA | KAHLUA | ESPRESSO | SUIKERWATER

  • BONBONS VAN SMIT’S DELICIOUS (4 STUKS) 10

    MANGO & BERGAMOT, PANDAN, LIMONCELLO CRUNCH, POPCORN FUDGE