Lunch Menu

Vega

  • BURRATA 16.5

    caponata | taggiasche olijven | rozijnen | toast met ‘nduja

  • AVOCADO TOAST 14

    Mashed avocado | landbrood | spinazie | gepocheerd ei geroosterde tomaat | balsamico

  • Broodjes HUMMUS 13

    gebakken aubergine | geroosterd landbrood | tomaat | granaatappel chermoula

  • GEROOSTERD BROODJE GEITENKAAS 13

    Geroosterd landbrood | geroosterde peer | hazelnoot | honing | rucola

Soups

  • RODE LINZEN SOEP 10.5

    sucuk | mint yoghurt

  • BOUILLABAISSE 17.5

    Kabeljauw | mosselen | king prawn | rouille | knoflook crouton

Sides

  • VERSE FRIET 5.5

    Mayonaise

  • ZOETE AARDAPPELFRIET 6.5

    PARMEZAAN | Truffelmayonaise

Desserts

  • Kaas van 'Echte Liefde' 14.5

    4 kazen van echte liefde | appelstroop | vijgenbrood

  • CREMA CATALANA BRÛLÉE 9

    BRÛLÉE VAN SINAASAPPEL | SAFFRAAN | KANEEL IJS

Wijnen

Wit

  • LA VILLA REAL 4.8 / 24

    Macabeo
    Castilla la Mancha | Spanje

  • DOMAINE DE LA SANTOLINE 5.5 / 27.5

    SAUVIGNON BLANC
    LANGUEDOC | FRANKRIJK

  • DOMAINE DE LA SANTOLINE 5.5 / 27.5

    chardonnay
    LANGUEDOC | FRANKRIJK

  • KALMUCK 7.5 / 37.5

    GRUNER VELTLINER
    WACHAU | OOSTENRIJK

  • FINCA FEROES 6 / 30

    Verdejo
    Rueda | Spanje

  • SHADOW POINT 7.5 / 37.5

    CHARDONNAY
    central coast | USA

Rosé

  • DOMAINE DE LA SANTOLINE 4.8 / 24

    GRENACHE & MERLOT
    Languedoc | FRANKRIJK

  • LE SECRET DE SAINTE PIERRE 6 / 30

    GRENACHE & CINSAULT
    VAR, PROVENCE | FRANKRIJK

  • BY OTT (DOMAINES OTT) 7 / 37

    CINSAULT, GRENACHE & SYRAH
    PROVENCE | FRANKRIJK (biologisch)

Rood

  • LA VILLA REAL 4.8 / 24

    Tempranillo
    Castilla la Mancha | Spanje

  • SERITI 5.5 / 27.5

    MERLOT
    STELLENBOSCH | ZUID–AFRIKA

  • SERITI 5.5 / 27.5

    Syrah
    Western Cape | Zuid-Afrika

  • LAGRIMAS DE MARIA 7.5 / 37.5

    Tempranillo
    rioja | spanje

Bubbels

  • BEDIN PROSECCO 6 / 36

    GLERA | BRUT
    TREVISO | ITALIE

  • Veuve Clicquot (0.375l) 38

    CHARDONNAY, PINOT NOIR & PINOT MEUNIER
    CHAMPAGNE | FRANKRIJK

Bovenstaande wijnen zijn onze ‘open wijnen’.
Onze volledige wijnkaart is hier te bekijken.

Diner Menu

Starters

  • BROOD VAN MATTHIJS BOON 5.5

    kruidenboter | pittige yoghurt dip

  • Pata Negra 15
  • SPECIALES GEAY NO. 4

    OESTERS | FRANKRIJK
    RODE WIJN AZIJN | SJALOT | CITROEN
    3 STUKS: 12.5 | 6 STUKS: 25 | 9 STUKS: 35 | 12 STUKS: 42.5

  • ROCKEFFELER OESTERS NO. 4

    FRANKRIJK
    HOLLANDAISE | Spinazie
    3 STUKS: 14 | 6 STUKS: 27.5 | 9 STUKS: 39 | 12 STUKS: 50

Dim Sum

  • HA KAU 15

    3 stuks | tapioca parels | Sriracha mayonnaise

  • CHICKEN GYOZA 15

    3 stuks | soja | dashi | shiitake | bosui

Voorgerechten

  • ZALM 13.5

    Gepekeld | venkel salade | gepekelde gele biet yoghurt tahin met dille

  • STEAK TARTAAR (100 GRAM) 15

    OSSENHAAS AANGEMAAKT | KROKANT VAN PARMEZAAN UITGEBAKKEN PANCHETTA | CARBONARA SCHUIM

  • BOUILLABAISSE 17.5

    Kabeljauw | mosselen | king prawn | rouille knoflook crouton

  • MAKREEL TARTAAR 14.5

    Kimchi bouillon | retich | gember aioli

  • Burrata 16.5

    caponata | taggiasche olijven | rozijnen toast met ‘Nduja

  • CARPACCIO 14

    Ossenhaas | pesto | pijnboompitten | rucola parmezaan | truffelmayonaise

  • RODE LINZEN SOEP 10.5

    sucuk | mint yoghurt

  • TARTAAR VAN TOMAAT 13.5

    GEGRILDE CŒUR DE BŒUF TOMAAT | SJALOT | BIESLOOK GEROOKTE ROBIOLA | TOMATEN BOUILLON | BASILICUM CRÈME

  • COQUILLE 22.5

    3 STUKS | BLOEMKOOL-TRUFFEL CRÈME | KROKANT VAN PARMEZAAN | ZEEKRAAL

  • CHEFS STARTER OF THE DAY Dagprijs

    ons team vertelt u graag wat het voorgerecht van de dag is!

Hoofdgerechten

  • KING PRAWNS SPAGHETTI 24

    Pittige tomatensaus | mosselen | citroen zeekraal | persilade

  • SLIPTONG 28.5

    3 stuks | remoulade | botersla | versie friet

  • POMPOEN RISOTTO 21.5

    geroosterde pompoen | cavalo nero gepocheerd ei | rode peper | pompoen pitten

  • RAVIOLI VAN RODE BIET 21

    GEBAKKEN UI | gerookte geitenkaas | knoflook crunch | geroosterde pecan | beurre noisette | bieslook | rucola

  • GETRANCHEERDE BAVETTE 27.5

    pommes fondant | gegrilde groene asperge geroosterde cœur de bœuf tomaat | chimichurri

  • FISH & CHIPS 19.5

    Kabeljauw | panko | remoulade | verse friet

  • SALADE MEDDENS 18.5

    Coquille | gegrilde tonijn | gamba | noorse garnalen | mesclun | zongedroogde tomaat bosui | kappertjes | tonijn mayonaise

  • SEAFOOD CASSOULET 24.5

    radijs | salsa van venkel, sjalot en tomaat | aioli

  • Steak Tartaar (150 gram) 26

    OSSENHAAS AANGEMAAKT | KROKANT VAN PARMEZAAN UITGEBAKKEN PANCHETTA | CARBONARA SCHUIM VERSE FRIET

  • CATCH OF THE DAY DAGPRIJS

    ONS TEAM VERTELT GRAAG MEER OVER DE VIS VAN DE DAG

Sides

  • VERSE FRIET 5.5

    Mayonaise

  • ZOETE AARDAPPELFRIET 6.5

    PARMEZAAN | Truffelmayonaise

  • Geroosterde pompoen 7

    yoghurt tahin | peterselie | rode peper

Desserts

  • KAAS VAN 'ECHTE LIEFDE' 14.5

    4 kazen van echte liefde | appelstroop | vijgenbrood

  • THE MEDDENS CHOCOLATE DOME (2 Pers.) 25

    Macarons | Chocolade mousse | Crumble | Chocolade ijs | gesmolten karamel & zeezout

  • Crema Catalana 9

    BRÛLÉE VAN SINAASAPPEL | SAFFRAAN | KANEEL IJS

  • KOFFIE & KARDEMON PANNA COTTA 9.5

    KOFFIE & WITTE CHOCOLADE IJS

  • CHOCOLADE TAART 9.5

    GANACHE VAN WITTE CHOCOLADE & YOGHURT FRAMBOZEN GEL | STROOPWAFEL IJS

  • Espresso Martini 12

    KETEL ONE VODKA | KAHLUA | ESPRESSO | SUIKERWATER