Lunch Menu

Vega

  • Burrata 17

    geroosterde perzik | doperwten | pittige honing basilicum manakish

  • Avocado Toast 15.25

    Mashed avocado | landbrood | spinazie | gepocheerd ei | geroosterde tomaat balsamico

  • HUMMUS VAN WITTE BONEN 13

    Landbrood | pittige cavalo nero | gedroogde cherry tomaat | feta

  • Geroosterd Broodje Geitenkaas 14.5

    Geroosterd Landbrood | Geroosterde Peer | Hazelnoot | Honing | Rucola

Soups

  • THAISE RODE LINZEN SOEP 12

    POMPOEN | RODE CURRY

  • Bouillabaisse 19

    witvis | mosselen | crouton met rouille

Sides

  • Frites uit Zuyd 5.5

    Mayonaise

  • Zoete Aardappelfriet 7

    Parmezaan | Truffelmayonaise

Desserts

  • Kaas van 'Echte Liefde' 15

    4 kazen van ‘echte liefde’ | appelstroop | gemarineerde vijgen | vijgenbrood

  • Crema Catalana Brûlée 9

    Brûlée van Sinaasappel | Pistache ijs

Wijnen

Wit

  • LA VILLA REAL 5.2 / 26

    Macabeo
    Castilla la Mancha | Spanje

  • DOMAINE DE LA SANTOLINE 5.9 / 29.5

    SAUVIGNON BLANC
    LANGUEDOC | FRANKRIJK

  • DOMAINE DE LA SANTOLINE 5.9 / 29.5

    chardonnay
    LANGUEDOC | FRANKRIJK

  • KALMUCK 7.8 / 39

    GRüNER VELTLINER
    WACHAU | OOSTENRIJK

  • FINCA FEROES 6.4 / 32

    Verdejo
    Rueda | Spanje

  • SHADOW POINT 8 / 40

    CHARDONNAY
    central coast | USA

Rosé

  • DOMAINE DE LA SANTOLINE 5.2 / 26

    GRENACHE & MERLOT
    Languedoc | FRANKRIJK

  • LE SECRET DE SAINTE PIERRE 6.5 / 32.5

    GRENACHE & CINSAULT
    VAR, PROVENCE | FRANKRIJK

  • BY OTT (DOMAINES OTT) 8.2 / 41

    CINSAULT, GRENACHE & SYRAH
    PROVENCE | FRANKRIJK (biologisch)

Rood

  • LA VILLA REAL 5.2 / 26

    Tempranillo
    Castilla la Mancha | Spanje

  • SERITI 6.4 / 32

    MERLOT
    STELLENBOSCH | ZUID–AFRIKA

  • SERITI 5.9 / 29.5

    Syrah
    Western Cape | Zuid-Afrika

  • LAGRIMAS DE MARIA 7.8 / 39

    Tempranillo
    rioja | spanje

  • TERRAZAS DE LOS ANDES 8.2 / 40

    Malbec
    mendoza | argentinië

Bubbels

  • BEDIN PROSECCO 6.5 / 37

    GLERA | BRUT
    TREVISO | ITALIE

  • Veuve Clicquot (0.375l) 45

    CHARDONNAY, PINOT NOIR & PINOT MEUNIER
    CHAMPAGNE | FRANKRIJK

Bovenstaande wijnen zijn onze ‘open wijnen’. Onze volledige wijnkaart is hier te bekijken.

Diner Menu

Starters

  • BROOD VAN MATTHIJS BOON 5.5

    Zongedroogde tomaten tapenade | basilicum aioli

  • Pata Negra 15
  • SPECIALES GEAY NO. 4

    OESTERS | FRANKRIJK
    RODE WIJN AZIJN | SJALOT | CITROEN
    3 STUKS: 12.5 | 6 STUKS: 25 | 9 STUKS: 35 | 12 STUKS: 42.5

  • ROCKEFFELER OESTERS NO. 4

    FRANKRIJK
    HOLLANDAISE | Spinazie
    3 STUKS: 14 | 6 STUKS: 27.5 | 9 STUKS: 39 | 12 STUKS: 50

Dim Sum

  • HA KAU 15

    3 stuks | sesam | Sriracha mayonaise

  • CHICKEN GYOZA 15

    3 stuks | soja | dashi | shiitake | bosui

Voorgerechten

  • TONIJN TATAKI 17

    sesam | rode ui | zoetzure komkommer | radijs wasabi kroepoek | kimchi mayonaise

  • Steak Tartaar (100 gram) 15.2

    AANGEMAAKTE RUNDERHAAS | GEPOCHEERD EI GROVE MOSTERD MAYONAISE | GEFRITUURDE KAPPERTJES TRUFFELCRACKER

  • Bouillabaisse 19

    witvis | mosselen | crouton met rouille

  • GEBRANDE SARDINE 14.5

    bruschetta | feta creme | pittige tomaten salsa yassa marmelade

  • Burrata 17

    geroosterde perzik | doperwten | pittige honing basilicum manakish

  • ½ Kreeft 32

    gepofte tomaat | kruidensla | kappertjes | rode ui limoen mayonaise | mosterd vinaigrette

  • KWEEPEER & GEITENKAAS 14.2

    GEROOSTERDE POMPOEN | BRUSCHETTA | GEROOSTERDE HAZELNOOT | RUCOLA

  • COQUILLE 23.5

    BLOEMKOOL CREME | PARMEZAAN CRACKER | SCHUIM vAN LANGOUSTINE | ERWTENSCHEUT

  • THAISE RODE LINZEN SOEP 11.5

    POMPOEN | RODE CURRY

  • Carpaccio 15

    PIJNBOOMPITTEN | RUCOLA | PARMEZAANSE KAAS | TRUFFELMAYONAISE

  • Chefs Starter Of The Day Dagprijs

    Ons team vertelt u graag wat het voorgerecht van de dag is!

Hoofdgerechten

  • KING PRAWNS TAGLIATELLE 25.75

    PITTIGE TOMATENSAUS | SCHELPEN | CITROEN PARMEZAAN | PERSILADE

  • Halve-, of Hele Kreeft Florentine 35 / 65

    Spinazie | hollandaise | tagliatelle | Kreeftenroom saus

  • SLIPTONGEN 29.95

    3 stuks | little gem | bieslook | gepofte tomaat | remoulade saus | verse friet

  • FISH & CHIPS 21.5

    Kabeljauw | Remoulade | verse friet

  • SALADE MEDDENS 22

    Coquille | gegrilde tonijn | gamba | noorse garnalen | mesclun | zongedroogde tomaat bosui | kappertjes | tonijnmayonaise

  • CHOWDER 27

    KABELJAUW | MOSSELEN | VONGOLE | SAFFRAAN AARDAPPEL | VENKEL | ZEEKRAAL | CROUTONS

  • CATCH OF THE DAY DAGPRIJS

    ONS TEAM VERTELT GRAAG MEER OVER DE VIS VAN DE DAG

  • Steak Tartaar (150 gram) 24.5

    AANGEMAAKTE RUNDERHAAS | GEPOCHEERD EI | GROVE MOSTERD MAYONAISE | GEFRITUURDE KAPPERTJES | VERSE FRIET

  • Risotto 23

    geroosterde aubergine | geitenkaas | tomaat basilicum | citroen

  • ENTRECÔTE (200 GRAM) 32.5

    truffel polenta | gepofte rode ui | romanesco | tuinbonen creme | jus van paddestoelen

  • Ravioli 22.5

    GEBAKKEN PADDESTOELEN | POMPOEN | CAVALO NERO RUFFEL BOTER

Sides

  • Frites uit Zuyd 5.5

    Mayonaise

  • Zoete Aardappelfriet 7

    Parmezaan | Truffelmayonaise

  • GEGRILDE GROENE ASPERGES 8

    feta | rozijn | amandelen

  • Side Salad 5

    Mesclun | gepofte tomaat | bieslook | kappertjes | pijnboompitten | mosterd vinaigrette

Desserts

  • KAAS VAN 'ECHTE LIEFDE' 15

    4 kazen van echte liefde | appelstroop | vijgenbrood

  • THE MEDDENS CHOCOLATE DOME (2 Pers.) 26

    Macarons | Chocolade mousse | Crumble | Chocolade ijs | gesmolten karamel & zeezout

  • Crema Catalana Brûlée 9

    Brûlée Van Sinaasappel | Hazelnoten Ijs | Saffraan

  • Lemoncurd 9.5

    Meringue

  • Chocoladetaart 9.5

    Ferroro Roche ijs | Mocca Blance Saus

  • Espresso Martini 13

    KETEL ONE VODKA | KAHLUA | ESPRESSO | SUIKERWATER

  • BONBONS VAN SMIT’S DELICIOUS (4 STUKS) 11

    MANGO & BERGAMOT, PANDAN, LIMONCELLO CRUNCH, POPCORN FUDGE

Meddens Hilversum
Kerkstraat 112
1211CS Hilversum
T. 035 – 205 79 40