Lunch Menu

Vega

  • AVOCADO TOAST 12

    MASHED AVOCADO | LANDBROOD | SPINAZIE | GEPOCHEERD EI | GEROOSTERDE TOMAAT | BALSAMICO

  • ZUURDESEM GEITENKAAS 13

    TOMATENJAM | RUCOLA

  • CIABATTA YAZZARA 12

    GEROOSTERDE PASTINAAK | GEROOSTERDE PAPRIKA

  • PUMPKIN STRUDEL 13

    POMPOEN | GEITENKAAS | BLADERDEEG | NOTEN | VENKELSALADE

Soups

  • COURGETTESOEP 9.5

    RODE PEPER | BOSUI | GROENE KRUIDEN

  • KREEFTENBISQUE 19.5

    ½ KREEFT | PARMEZAAN CROUTON​

Sides

  • VERSE FRIET 5

    Mayonaise

  • ZOETE AARDAPPELFRIET 5.5

    PARMEZAAN | Truffelmayonaise

Desserts

  • KAASPLATEAU 14.5

    4 KAZEN VAN ‘ECHTE LIEFDE KAAS’ | NOTENBROOD | VIJGENJAM

  • CRÈME BRÛLÉE 8

    ROZE PEPER | KANEEL | CITRUS CRUMBLE | SINAASAPPELIJS

Wijnen

Wit

  • LA VILLA REAL 4.5 / 23

    Macabeo
    Castilla la Mancha | Spanje

  • REVOLTE 5 / 26

    SAUVIGNON BLANC
    LANGUEDOC | FRANKRIJK

  • HISTOIRE DE GOÛTS 5.5 / 27.5

    Chardonnay
    LANGUEDOC | FRANKRIJK

  • KALMUCK 7 / 32.5

    GRUNER VELTLINER
    WACHAU | OOSTENRIJK

  • FINCA FEROES 6 / 30

    Verdejo
    Rueda | Spanje

  • MADAME WISDOM 7.5 / 37.5

    CHARDONNAY
    CALIFORNIE | USA

Rosé

  • LES VIGNERONS 4.5 / 23

    GRENACHE & MERLOT
    Pays d’oc | FRANKRIJK

  • LE SECRET DE SAINTE PIERRE 6 / 30

    GRENACHE & CINSAULT
    VAR, PROVENCE | FRANKRIJK

  • BY OTT (DOMAINES OTT) 7 / 37

    CINSAULT, GRENACHE & SYRAH
    PROVENCE | FRANKRIJK (biologisch)

Rood

  • LA VILLA REAL 4.5 / 23

    Tempranillo
    Castilla la Mancha | Spanje

  • FISHWIVES 5.5 / 27.5

    MERLOT
    STELLENBOSCH | ZUID–AFRIKA

  • SERITI 4.8 / 25

    Syrah
    Western Cape | Zuid-Afrika

  • MISTER WISDOM 7.5 / 37.5

    CABERNET SAUVIGNON
    CALIFORNIE | USA

Bubbels

  • BEDIN PROSECCO 5.5 / 33

    GLERA | BRUT
    TREVISO | ITALIE

  • Veuve Clicquot (0.375l) 32

    CHARDONNAY, PINOT NOIR & PINOT MEUNIER
    CHAMPAGNE | FRANKRIJK

Bovenstaande wijnen zijn onze ‘open wijnen’.
Onze volledige wijnkaart is hier te bekijken.

Diner Menu

Starters

  • BROOD VAN MATTHIJS BOON 5

    KRUIDENBOTER | TONIJN DIP

  • SPECIALES GEAY NO. 4

    OESTERS | FRANKRIJK
    RODE WIJN AZIJN | SJALOT | CITROEN
    3 STUKS: 12.5 | 6 STUKS: 25 | 9 STUKS: 35 | 12 STUKS: 42.5

  • GEGRATINEERDE OESTERS

    FRANKRIJK
    HOLLANDAISE | PARMEZAAN
    3 STUKS: 14 | 6 STUKS: 28 | 9 STUKS: 38 | 12 STUKS: 47.5

Dim Sum

  • HA KAU 14

    3 stuks | tapioca parels | Sriracha mayonnaise

  • CHICKEN GYOZA 14

    3 stuks | soja | dashi | shiitake | bosui

Voorgerechten

  • KREEFTENBISQUE 22

    ½ KREEFT | PARMEZAAN CROUTON

  • COQUILLES 18

    CRÈME VAN DOPERWT | GEBRANDE BLOEMKOOL HAZELNOOT CRUNCH

  • CARPACCIO 12.5

    Ossenhaas | pesto | truffelmayonaise pijnboompitten | RUCOLA | parmezaan

  • QUINOA 11

    PECANNOTEN | FETA | YAZZARA

  • STEAK TARTAAR (80 GRAM) 12.5

    OSSENHAAS AANGEMAAKT | ZACHT GEGAARDE EIDOOIER | TOAST | TRUFFELMAYONAISE

  • TONIJN TARTAAR 14

    CRÈME VAN AVOCADO | KROKANT VAN FILODEEG | ZOETZURE KOMKOMMER | SAMBAIZU VINAIGRETTE

  • FILET AMERICAIN VAN ZALM 12.5

    CHIPIRONES | KOMKOMMER ESPUMA

  • CARPACCIO VAN ZWAARDVIS 13

    MUHAMMARA | GRANAATAPPEL

  • GEROOKTE GEITENKAAS 9.5

    ZURE UITJES | BASILICUM GEL | HONING TOMAAT TOMATEN GEL

  • RODE POON 11.5

    Gegaard in vanille olie | bloedsinaasappel & venkel salade | aardappel kaantjes

  • PUMPKIN STRUDEL 13

    POMPOEN | GEITENKAAS | BLADERDEEG | NOTEN | VENKELSALADE

Hoofdgerechten

  • SLIPTONGEN 24

    3 STUKS | KOMKOMMERSALADE | VERSE FRIET

  • FISH & CHIPS 18.5

    KABELJAUW | PANKO | REMOULADE | VERSE FRIET

  • STEAK TARTAAR (180 GRAM) 22

    OSSENHAAS AANGEMAAKT | ZACHT GEGAARDE EIDOOIER | TRUFFELMAYONAISE | VERSE FRIET

  • ZALM 23

    GROENE KRUIDENKORST | BASILICUM MOUSSELINE BIMI | GEROOSTERDE TOMAAT | BOSUI

  • VEGAN NUGGETS 18

    Kikkererwt | crème van mais | popcorn | kerrie dip zoete aardappel friet

  • TOURNEDOS (180 GR.) 29.5

    AARDAPPEL MOUSSELINE | CRÈME VAN GEFERMENTEERDE KNOFLOOK | GEGRILDE COURGETTE | GESTOOFDE PREI | PEPERJUS

  • KING PRAWNS SPAGHETTI 21

    Rode peper | cherry tomaat | aglio olio | zeekraal

  • VEGGI CARBONARA 16.5

    spaghetti | ei | Parmezaan | gerookte amandelen

  • LAMSRACK 28

    POLENTA | GEGRILDE COURGETTE | GEGRILDE PAPRIKA RODE WIJN JUS

  • DORADE FILET 21

    Indische boemboe | noedels

  • RODE MUL 24.5

    EMULSIE VAN PAPRIKA | CRÈME VAN ARTISJOK DOPERWTEN | CHIPS VAN LOTUSWORTEL

  • CATCH OF THE DAY DAGPRIJS

    ONS TEAM VERTELT GRAAG MEER OVER DE VIS VAN DE DAG

Salades

  • SALADE MEDDENS 17

    COQUILLE | GAMBA | GEGRILDE TONIJN | NOORSE GARNALEN | MESCLUN | BOSUI | TONIJNMAYONAISE

  • SALADE BURRATA​ 14.5

    COUER DE BOEUF TOMATEN | MINI POMODORI | BASILICUM | PESTO | BALSAMICO

Sides

  • GRIEKSE SALADE 5.5

    KOMKOMMER | OLIJF | TOMAAT | FETA

  • VERSE FRIET 5

    Mayonaise

  • ZOETE AARDAPPELFRIET 5.5

    PARMEZAAN | Truffelmayonaise

  • GEGRILDE BOSPEEN MIX 6

    ROZEMARIJN | KNOFLOOKOLIE