Lunch Menu
- CROQUE MEDDENS 9
JONGE KAAS | BOERENHAM | TOMAAT | BECHAMEL
- EGG NORWEGIAN 15
gerookte zalm | brioche | gepocheerd ei | gebakken spinazie | Hollandaise
- BROODJE CARPACCIO 14
OSSENHAAS | PESTO | PIJNBOOMPITTEN | RUCOLA | PARMEZAAN | TRUFFELMAYONAISE
- Sliptong 28.5
3 stuks | remoulade | botersla | verse friet
- RILLETTE VAN MAKREEL 15
landbrood | geroosterde biet | radijs | gepekelde rode ui | peterselie wasabi mayonaise
- FISH & CHIPS 19
kabeljauw | panko | remoulade | verse friet
- SALADE MEDDENS 18.5
Coquille | gamba | gegrilde tonijn | noorse garnalen | mesclun | bosui kappertjes | zongedroogde tomaat | tonijnmayonaise
- Ciabatta Noorse Garnalen 15
Groene appel | bieslook | ijsberg sla | cocktailsaus
- KREEFTEN CROQUE 16
Gamba | rivierkreeft | kreeft | parmezaan | kruiden sla | basilicum mayonaise
- SPAGHETTI KING PRAWNS 24.5
pittige tomatensaus | mosselen | zeekraal | persilade | citroen
- Caesar Salade 17.5
Geroosterde citroen kip | gepocheerd ei | parmezaan | knoflook crouton gepofte tomaat | ansjovismayonaise
- STEAK TARTAAR 15
ossenhaas aangemaakt | krokant van parmezaan | uitgebakken panchetta carbonara schuim
- CHICKEN & AVOCADO 15.5
Geroosterde citroen kip | mashed avocado | landbrood | balsamico
Vega
- BURRATA 16.5
caponata | taggiasche olijven | rozijnen | toast met ‘nduja
- AVOCADO TOAST 14
Mashed avocado | landbrood | spinazie | gepocheerd ei geroosterde tomaat | balsamico
- Broodjes HUMMUS 13
gebakken aubergine | geroosterd landbrood | tomaat | granaatappel chermoula
- GEROOSTERD BROODJE GEITENKAAS 13
Geroosterd landbrood | geroosterde peer | hazelnoot | honing | rucola
Soups
- RODE LINZEN SOEP 10.5
sucuk | mint yoghurt
- BOUILLABAISSE 17.5
Kabeljauw | mosselen | king prawn | rouille | knoflook crouton
Sides
- VERSE FRIET 5.5
Mayonaise
- ZOETE AARDAPPELFRIET 6.5
PARMEZAAN | Truffelmayonaise
Desserts
- Kaas van 'Echte Liefde' 14.5
4 kazen van echte liefde | appelstroop | vijgenbrood
- CREMA CATALANA BRÛLÉE 9
BRÛLÉE VAN SINAASAPPEL | SAFFRAAN | KANEEL IJS
Wijnen
Wit
- LA VILLA REAL 4.8 / 24
Macabeo
Castilla la Mancha | Spanje - DOMAINE DE LA SANTOLINE 5.5 / 27.5
SAUVIGNON BLANC
LANGUEDOC | FRANKRIJK - DOMAINE DE LA SANTOLINE 5.5 / 27.5
chardonnay
LANGUEDOC | FRANKRIJK - KALMUCK 7.5 / 37.5
GRUNER VELTLINER
WACHAU | OOSTENRIJK - FINCA FEROES 6 / 30
Verdejo
Rueda | Spanje - SHADOW POINT 7.5 / 37.5
CHARDONNAY
central coast | USA
Rosé
- DOMAINE DE LA SANTOLINE 4.8 / 24
GRENACHE & MERLOT
Languedoc | FRANKRIJK - LE SECRET DE SAINTE PIERRE 6 / 30
GRENACHE & CINSAULT
VAR, PROVENCE | FRANKRIJK - BY OTT (DOMAINES OTT) 7 / 37
CINSAULT, GRENACHE & SYRAH
PROVENCE | FRANKRIJK (biologisch)
Rood
- LA VILLA REAL 4.8 / 24
Tempranillo
Castilla la Mancha | Spanje - SERITI 5.5 / 27.5
MERLOT
STELLENBOSCH | ZUID–AFRIKA - SERITI 5.5 / 27.5
Syrah Western Cape | Zuid-Afrika
- LAGRIMAS DE MARIA 7.5 / 37.5
Tempranillo
rioja | spanje
Bubbels
- BEDIN PROSECCO 6 / 36
GLERA | BRUT
TREVISO | ITALIE - Veuve Clicquot (0.375l) 38
CHARDONNAY, PINOT NOIR & PINOT MEUNIER
CHAMPAGNE | FRANKRIJK
Bovenstaande wijnen zijn onze ‘open wijnen’.
Onze volledige wijnkaart is hier te bekijken.
Diner Menu
Starters
- BROOD VAN MATTHIJS BOON 5.5
kruidenboter | pittige yoghurt dip
- Pata Negra 15
- SPECIALES GEAY NO. 4
OESTERS | FRANKRIJK
RODE WIJN AZIJN | SJALOT | CITROEN
3 STUKS: 12.5 | 6 STUKS: 25 | 9 STUKS: 35 | 12 STUKS: 42.5 - ROCKEFFELER OESTERS NO. 4
FRANKRIJK
HOLLANDAISE | Spinazie
3 STUKS: 14 | 6 STUKS: 27.5 | 9 STUKS: 39 | 12 STUKS: 50
Dim Sum
- HA KAU 15
3 stuks | tapioca parels | Sriracha mayonnaise
- CHICKEN GYOZA 15
3 stuks | soja | dashi | shiitake | bosui
Voorgerechten
- ZALM 13.5
Gepekeld | venkel salade | gepekelde gele biet yoghurt tahin met dille
- STEAK TARTAAR (100 GRAM) 15
OSSENHAAS AANGEMAAKT | KROKANT VAN PARMEZAAN UITGEBAKKEN PANCHETTA | CARBONARA SCHUIM
- BOUILLABAISSE 17.5
Kabeljauw | mosselen | king prawn | rouille knoflook crouton
- MAKREEL TARTAAR 14.5
Kimchi bouillon | retich | gember aioli
- Burrata 16.5
caponata | taggiasche olijven | rozijnen toast met ‘Nduja
- CARPACCIO 14
Ossenhaas | pesto | pijnboompitten | rucola parmezaan | truffelmayonaise
- RODE LINZEN SOEP 10.5
sucuk | mint yoghurt
- TARTAAR VAN TOMAAT 13.5
GEGRILDE CŒUR DE BŒUF TOMAAT | SJALOT | BIESLOOK GEROOKTE ROBIOLA | TOMATEN BOUILLON | BASILICUM CRÈME
- COQUILLE 22.5
3 STUKS | BLOEMKOOL-TRUFFEL CRÈME | KROKANT VAN PARMEZAAN | ZEEKRAAL
- CHEFS STARTER OF THE DAY Dagprijs
ons team vertelt u graag wat het voorgerecht van de dag is!
Hoofdgerechten
- KING PRAWNS SPAGHETTI 24
Pittige tomatensaus | mosselen | citroen zeekraal | persilade
- SLIPTONG 28.5
3 stuks | remoulade | botersla | versie friet
- POMPOEN RISOTTO 21.5
geroosterde pompoen | cavalo nero gepocheerd ei | rode peper | pompoen pitten
- RAVIOLI VAN RODE BIET 21
GEBAKKEN UI | gerookte geitenkaas | knoflook crunch | geroosterde pecan | beurre noisette | bieslook | rucola
- GETRANCHEERDE BAVETTE 27.5
pommes fondant | gegrilde groene asperge geroosterde cœur de bœuf tomaat | chimichurri
- FISH & CHIPS 19.5
Kabeljauw | panko | remoulade | verse friet
- SALADE MEDDENS 18.5
Coquille | gegrilde tonijn | gamba | noorse garnalen | mesclun | zongedroogde tomaat bosui | kappertjes | tonijn mayonaise
- SEAFOOD CASSOULET 24.5
radijs | salsa van venkel, sjalot en tomaat | aioli
- Steak Tartaar (150 gram) 26
OSSENHAAS AANGEMAAKT | KROKANT VAN PARMEZAAN UITGEBAKKEN PANCHETTA | CARBONARA SCHUIM VERSE FRIET
- CATCH OF THE DAY DAGPRIJS
ONS TEAM VERTELT GRAAG MEER OVER DE VIS VAN DE DAG
Sides
- VERSE FRIET 5.5
Mayonaise
- ZOETE AARDAPPELFRIET 6.5
PARMEZAAN | Truffelmayonaise
- Geroosterde pompoen 7
yoghurt tahin | peterselie | rode peper
Desserts
- KAAS VAN 'ECHTE LIEFDE' 14.5
4 kazen van echte liefde | appelstroop | vijgenbrood
- THE MEDDENS CHOCOLATE DOME (2 Pers.) 25
Macarons | Chocolade mousse | Crumble | Chocolade ijs | gesmolten karamel & zeezout
- Crema Catalana 9
BRÛLÉE VAN SINAASAPPEL | SAFFRAAN | KANEEL IJS
- KOFFIE & KARDEMON PANNA COTTA 9.5
KOFFIE & WITTE CHOCOLADE IJS
- CHOCOLADE TAART 9.5
GANACHE VAN WITTE CHOCOLADE & YOGHURT FRAMBOZEN GEL | STROOPWAFEL IJS
- Espresso Martini 12
KETEL ONE VODKA | KAHLUA | ESPRESSO | SUIKERWATER