Lunch Menu
- Croque Meddens 9.5
Jonge Kaas | Boerenham | Tomaat | Bechamel
- Egg Norwegian 15
Gerookte Zalm | Brioche | Gepocheerd Ei | Gebakken Spinazie | Hollandaise
- Broodje Carpaccio 14
Runderhaas | Pijnboompitten | Rucola | Parmezaan | Truffelmayonaise
- Sliptong 28.5
3 Stuks | Remoulade | Botersla | Frites Uit Zuyd
- Pittig Gerookte Makreel 15
Geroosterd Brood | Zoetzure Komkommer | Pickle Van Rode Ui | Yoghurt
- Fish & Chips 20.5
Kabeljauw | Panko | Remoulade | Frites Uit Zuyd
- Salade Meddens 19.5
Coquille | Gamba | Gegrilde Tonijn | Noorse Garnalen | Mesclun | Bosui Kappertjes | Zongedroogde Tomaat | Tonijnmayonaise
- Kreeften Croque 17
Gamba | Rivierkreeft | Kreeft | Parmezaan | Kruidensla | Basilicum Mayonaise
- King Prawns Tagliatelle 24
Pittige Tomatensaus | Schelpen | Persilade | Citroen | Peterselie | Parmezaan
- Caesar Salade 17.5
Geroosterde Citroen Kip | Gepocheerd Ei | Parmezaan | Knoflook Crouton Gepofte Tomaat | Ansjovismayonaise
- Steak Tartaar (100 gram) 14.5
Aangemaakte Runderhaas | Gepocheerd Ei | Grove Mosterd Mayonaise Gefrituurde Kappertjes | Truffelcracker
- Spicy Chicken 15.5
Landbrood | Tauge | Bosui | Rode Peper | Wasabi Mayo
Vega
- Burrata 16.5
Saveaurs D’antan Tomaat | Gepekelde Aubergine | Basilicum
- Avocado Toast 14.5
Mashed Avocado | Landbrood | Spinazie | Gepocheerd Ei | Geroosterde Tomaat | Balsamico
- Broodje Hummus 14
Gebakken Aubergine | Geroosterd Landbrood | Geroosterde Puntpaprika | Granaatappel | Chermoula
- Geroosterd Broodje Geitenkaas 13.5
Geroosterd Landbrood | Geroosterde Peer | Hazelnoot | Honing | Rucola
Soups
- Gazpacho van Tomaat 10.5
Geroosterde Amandelen | Zoetzuur Van Komkommer | Basilicum Olie
- Bouillabaisse 17.5
Witvis | Schelpen | King Prawn | Rouille | Knoflook crouton
Sides
- Frites uit Zuyd 5.5
Mayonaise
- Zoete Aardappelfriet 7
Parmezaan | Truffelmayonaise
Desserts
- Kaas van 'Echte Liefde' 14.5
4 Kazen Van Echte Liefde | Appelstroop | Vijgenbrood
- Crema Catalana Brûlée 8.5
Brûlée van Sinaasappel | Pistache ijs
Wijnen
Wit
- LA VILLA REAL 5 / 25
Macabeo
Castilla la Mancha | Spanje - DOMAINE DE LA SANTOLINE 5.7 / 28.5
SAUVIGNON BLANC
LANGUEDOC | FRANKRIJK - DOMAINE DE LA SANTOLINE 5.7 / 28.5
chardonnay
LANGUEDOC | FRANKRIJK - KALMUCK 7.3 / 36.5
GRüNER VELTLINER
WACHAU | OOSTENRIJK - FINCA FEROES 6.2 / 31
Verdejo
Rueda | Spanje - SHADOW POINT 7.8 / 39
CHARDONNAY
central coast | USA
Rosé
- DOMAINE DE LA SANTOLINE 5 / 25
GRENACHE & MERLOT
Languedoc | FRANKRIJK - LE SECRET DE SAINTE PIERRE 6.2 / 31
GRENACHE & CINSAULT
VAR, PROVENCE | FRANKRIJK - BY OTT (DOMAINES OTT) 8 / 40
CINSAULT, GRENACHE & SYRAH
PROVENCE | FRANKRIJK (biologisch)
Rood
- LA VILLA REAL 5 / 25
Tempranillo
Castilla la Mancha | Spanje - SERITI 6 / 30
MERLOT
STELLENBOSCH | ZUID–AFRIKA - SERITI 5.5 / 27.5
Syrah Western Cape | Zuid-Afrika
- LAGRIMAS DE MARIA 7.5 / 37.5
Tempranillo
rioja | spanje
Bubbels
- BEDIN PROSECCO 6.5 / 37
GLERA | BRUT
TREVISO | ITALIE - Veuve Clicquot (0.375l) 40
CHARDONNAY, PINOT NOIR & PINOT MEUNIER
CHAMPAGNE | FRANKRIJK
Diner Menu
Starters
- BROOD VAN MATTHIJS BOON 5.5
Zongedroogde tomaten tapenade | basilicum aioli
- Pata Negra 15
- SPECIALES GEAY NO. 4
OESTERS | FRANKRIJK
RODE WIJN AZIJN | SJALOT | CITROEN
3 STUKS: 12.5 | 6 STUKS: 25 | 9 STUKS: 35 | 12 STUKS: 42.5 - ROCKEFFELER OESTERS NO. 4
FRANKRIJK
HOLLANDAISE | Spinazie
3 STUKS: 14 | 6 STUKS: 27.5 | 9 STUKS: 39 | 12 STUKS: 50
Dim Sum
- HA KAU 15
3 stuks | sesam | Sriracha mayonaise
- CHICKEN GYOZA 15
3 stuks | soja | dashi | shiitake | bosui
Voorgerechten
- CEVICHE VAN CORVINA 18
Leche di tigre | zoete aardappel | geroosterde maïs rode ui pickle | koriander
- Steak Tartaar (100 gram) 14.5
AANGEMAAKTE RUNDERHAAS | GEPOCHEERD EI GROVE MOSTERD MAYONAISE | GEFRITUURDE KAPPERTJES | TRUFFELCRACKER
- Bouillabaisse 17.5
Witvis | schelpen | king prawn | rouille knoflook crouton
- ZALM ‘GRAVAD LAX’ 15
bietensalade | mierikswortel crème | kruidensla
- Burrata 16.5
Saveaurs d’antan tomaat | gepekelde aubergine basilicum
- Halve Kreeft 32.5
Haricots verts | champignon | pijnboompit | mosterd vinaigrette | vadouvan mayonaise
- Carpaccio 14.5
Pijnboompit | rucola | parmezaanse kaas truffelmayonaise
- GAZPACHO VAN TOMAAT 10.5
GEROOSTERDE AMANDELEN | ZOETZUUR VAN KOMKOMMER | BASILICUM OLI
- GEITENKAAS 13.5
TARTAAR VAN TOMAAT, APPEL & RODE UI | GUACAMOLE | BALSAMICO STROOP
- Coquilles 23.5
3 STUKS | DOPERWT YASSA CRÈME | ZEEKRAAL | SALSA | PARMEZAAN CHIPS
- Chefs Starter Of The Day Dagprijs
Ons team vertelt u graag wat het voorgerecht van de dag is!
Hoofdgerechten
- KING PRAWNS TAGLIATELLE 24
PITTIGE TOMATENSAUS | SCHELPEN | PERSILADE CITROEN | PETERSELIE | PARMEZAAN
- Halve-, of Hele Kreeft 35 / 65
Spinazie | hollandaise | tagliatelle | Kreeftenroom saus
- SLIPTONGEN 28.5
3 stuks | little gem | bieslook | gepofte tomaat | remoulade saus | verse friet
- FISH & CHIPS 20.5
Kabeljauw | Remoulade | verse friet
- SALADE MEDDENS 19.5
Coquille | gegrilde tonijn | gamba | noorse garnalen | mesclun | zongedroogde tomaat bosui | kappertjes | tonijnmayonaise
- Zalm 26.5
Gegrild | aardappel mousseline | gebakken little gem lamsoren | schorseneren | mosterd beurre blanc
- CATCH OF THE DAY DAGPRIJS
ONS TEAM VERTELT GRAAG MEER OVER DE VIS VAN DE DAG
- Steak Tartaar (150 gram) 23.5
AANGEMAAKTE RUNDERHAAS | GEPOCHEERD EI | GROVE MOSTERD MAYONAISE | GEFRITUURDE KAPPERTJES | VERSE FRIET
- Safraan Risotto 22
Citroen | roodlof | gegrilde groene asperges | persilade | gepocheerd ei
- ENTRECÔTE (200 GRAM) 27.5
Gebakken | zoete aardappelpuree | rode ui witlof | jus van rode port
- Ravioli 21
AARDAPPEL | GEITENKAAS | MUNT | ZOETE AARDAPPEL | SALIE BOTER
Sides
- Frites uit Zuyd 5.5
Mayonaise
- Zoete Aardappelfriet 7
Parmezaan | Truffelmayonaise
- GEGRILDE GROENE ASPERGES 7
feta | rozijn | amandelen
- Side Salad 4.5
Mesclun | gepofte tomaat | bieslook | kappertjes | pijnboompitten | mosterd vinaigrette
Desserts
- KAAS VAN 'ECHTE LIEFDE' 15
4 kazen van echte liefde | appelstroop | vijgenbrood
- THE MEDDENS CHOCOLATE DOME (2 Pers.) 25
Macarons | Chocolade mousse | Crumble | Chocolade ijs | gesmolten karamel & zeezout
- Crema Catalana Brûlée 8.5
Brûlée Van Sinaasappel | Hazelnoten Ijs | Saffraan
- Aardbeien Romanoff 9.5
VODKA | KOUDE SABAYON | ROOM
- Panna Cotta 9.5
SALTED CARAMEL | GESUIKERDE PINDA’S | CHOCOLADE IJS
- Espresso Martini 12.5
KETEL ONE VODKA | KAHLUA | ESPRESSO | SUIKERWATER
- BONBONS VAN SMIT’S DELICIOUS (4 STUKS) 10
MANGO & BERGAMOT, PANDAN, LIMONCELLO CRUNCH, POPCORN FUDGE