Lunch Menu

Vega

  • BURRATA 16.5

    Geroosterde aubergine | sinaasappel | granaatappel | Chermoula libanees platbrood

  • AVOCADO TOAST 14

    MASHED AVOCADO | LANDBROOD | SPINAZIE | GEPOCHEERD EI | GEROOSTERDE TOMAAT | BALSAMICO

  • CIABATTA HUMMUS 13

    Geroosterde aubergine | tomaat | granaatappel | chermoula

  • Croque Gruyere 13

    Portobello | gekarameliseerde rode ui | roomkaas | bieslook

Soups

  • Gazpacho 10.5

    Tomaat | komkommer | rode peper | crouton

  • BOUILLABAISSE 17.5

    Kabeljauw | mosselen | kingprawns | rouille | knoflook crouton

Sides

  • VERSE FRIET 5

    Mayonaise

  • ZOETE AARDAPPELFRIET 6

    PARMEZAAN | Truffelmayonaise

Desserts

  • Kaas van 'Echte Liefde' 14.5

    4 kazen van echte liefde | appelstroop | vijgenbrood

  • YOGHURT PANNA COTTA 9.5

    gemarineerde aardbeien | yoghurt ijs | amandel kletskop

Wijnen

Wit

  • LA VILLA REAL 4.8 / 24

    Macabeo
    Castilla la Mancha | Spanje

  • AMÉLIE 5 / 26

    SAUVIGNON BLANC
    LANGUEDOC | FRANKRIJK

  • HISTOIRE DE GOÛTS 5.5 / 27.5

    Chardonnay
    LANGUEDOC | FRANKRIJK

  • KALMUCK 7 / 37

    GRUNER VELTLINER
    WACHAU | OOSTENRIJK

  • FINCA FEROES 6 / 30

    Verdejo
    Rueda | Spanje

  • SHADOW POINT 7.5 / 37.5

    CHARDONNAY
    central coast | USA

Rosé

  • LES VIGNERONS 4.8 / 24

    GRENACHE & MERLOT
    Pays d’oc | FRANKRIJK

  • LE SECRET DE SAINTE PIERRE 6 / 30

    GRENACHE & CINSAULT
    VAR, PROVENCE | FRANKRIJK

  • BY OTT (DOMAINES OTT) 7 / 37

    CINSAULT, GRENACHE & SYRAH
    PROVENCE | FRANKRIJK (biologisch)

Rood

  • LA VILLA REAL 4.8 / 24

    Tempranillo
    Castilla la Mancha | Spanje

  • FISHWIVES 5.5 / 27.5

    MERLOT
    STELLENBOSCH | ZUID–AFRIKA

  • SERITI 5 / 25

    Syrah
    Western Cape | Zuid-Afrika

  • SHADOW POINT 7.5 / 37.5

    pinot noir
    central coast | USA

Bubbels

  • BEDIN PROSECCO 5.5 / 33

    GLERA | BRUT
    TREVISO | ITALIE

  • Veuve Clicquot (0.375l) 35

    CHARDONNAY, PINOT NOIR & PINOT MEUNIER
    CHAMPAGNE | FRANKRIJK

Bovenstaande wijnen zijn onze ‘open wijnen’.
Onze volledige wijnkaart is hier te bekijken.

Diner Menu

Starters

  • BROOD VAN MATTHIJS BOON 5

    KRUIDENBOTER | TONIJN DIP

  • Pata Negra 15
  • SPECIALES GEAY NO. 4

    OESTERS | FRANKRIJK
    RODE WIJN AZIJN | SJALOT | CITROEN
    3 STUKS: 12.5 | 6 STUKS: 25 | 9 STUKS: 35 | 12 STUKS: 42.5

  • ROCKEFFELER OESTERS NO. 4

    FRANKRIJK
    HOLLANDAISE | Spinazie
    3 STUKS: 14 | 6 STUKS: 27.5 | 9 STUKS: 39 | 12 STUKS: 50

Dim Sum

  • HA KAU 14

    3 stuks | tapioca parels | Sriracha mayonnaise

  • CHICKEN GYOZA 14

    3 stuks | soja | dashi | shiitake | bosui

Voorgerechten

  • TOSTADA RIVIERKREEFT 13.5

    Zoete aardappelcrème | avocado | rode ui limoen mayonaise

  • STEAK TARTAAR (100 GRAM) 14.5

    OSSENHAAS AANGEMAAKT | ZACHT GEGAARDE EIDOOIER | TOAST | TRUFFELMAYONAISE

  • BOUILLABAISSE 17.5

    Kabeljauw | mosselen | kingprawns | rouille knoflook crouton

  • ZEEBAARS CEVICHE 17

    Gerookte leche de tigre | gebrande avocado krokante sjalot | koriander olie

  • Burrata 16.5

    Geroosterde aubergine | sinaasappel granaatappel | Chermoula | libanees platbrood

  • CARPACCIO 14

    Ossenhaas | pesto | pijnboompitten | rucola parmezaan | truffelmayonaise

  • Gazpacho 10.5

    Tomaat | komkommer | rode peper | crouton

  • CHEFS STARTER OF THE DAY Dagprijs

    ons team vertelt u graag wat het voorgerecht van de dag is!

Hoofdgerechten

  • KING PRAWNS SPAGHETTI 24

    Pittige tomatensaus | mosselen | chorizo kaantjes persilade | citroen

  • SLIPTONG 27.5

    3 stuks | remoulade | botersla | versie friet

  • Risotto 19.5

    anijs champignons | gebakken spinazie gegrilde groene asperge

  • RAVIOLI VAN SPINAZIE & RICOTTA 21

    parmezaan | salie boter | geroosterde hazelnoot gemarineerde tuinbonen | knoflook crunch

  • Diamanthaas 24

    geroosterde knolselderij | knolselderij crème pickled chioggia biet | verse doperwten gepofte knoflook jus

  • FISH & CHIPS 19.5

    Kabeljauw | panko | remoulade | verse friet

  • SALADE MEDDENS 18.5

    Coquille | gegrilde tonijn | gamba | noorse garnalen | mesclun | bosui | tonijn mayonaise

  • Dorade 24

    Citroen saffraan risotto | gesauteerde spinazie | gepofte tomaat | kreeften jus

  • Steak Tartaar (180 gram) 23

    OSSENHAAS AANGEMAAKT | ZACHT GEGAARDE EIDOOIER | TRUFFELMAYONAISE | VERSE FRIET

  • CATCH OF THE DAY DAGPRIJS

    ONS TEAM VERTELT GRAAG MEER OVER DE VIS VAN DE DAG

Sides

  • VERSE FRIET 5

    Mayonaise

  • ZOETE AARDAPPELFRIET 6

    PARMEZAAN | Truffelmayonaise

  • Gegrilde Groene Asperge 7

    Geroosterde amandelen | feta

Desserts

  • KAAS VAN 'ECHTE LIEFDE' 14.5

    4 kazen van echte liefde | appelstroop vijgenbrood

  • THE MEDDENS CHOCOLATE DOME (2 Pers.) 25

    Macarons | Chocolade mousse | Crumble Chocolade ijs | gesmolten karamel & zeezout

  • YOGHURT PANNA COTTA 9.5

    gemarineerde aardbeien | yoghurt ijs | amandel kletskop

  • VANILLE CRÈME BRÛLÉE 8.5

    CHOCOLADE IJS | CRUMBLE