VISSA - Christmas Edition
Je favoriete borrelavond nóg leuker? Op dinsdag 24 december trappen we bij Meddens DE KERSTDAGEN extra feestelijk af met VISSA ‘The Christmas Edition’. Geheel in betoverende kerstsfeer kun je à la carte genieten van bijvoorbeeld heerlijke oesters, steak tartaar of de Catch of the Day terwijl onze dj de lekkerste beats draait.
Overheerlijk eten, de lekkerste G&T’s en lekkere muziek. Een gegarandeerd succes!
VISSA ‘The Christmas Edition’ start 17:00.
1e kerstdag - Gesloten
Eerste kerstdag vieren wij kerst met onze families en zijn wij gesloten.
Meddens Piano Lunch - 2e kerstdag
Een feestelijke lunch waarbij we uitpakken zoals je van Meddens mag verwachten tijdens kerst.
Kim de boer, bekend van The Voice of Holland, zorgt voor een sfeervolle muzikale omlijsting met haar stem & piano.
In goed gezelschap is het extra genieten van dit talent tijdens een overheerlijke lunch waarbij we jullie favoriete klassiekers serveren van de afgelopen jaren met een à la carte menu.
Meddens Piano Lunch start vanaf 12:00.
Meddens X-mas Dinner - 2e kerstdag
Op 2e kerstdag kan je geheel in kerststijl dineren in de sfeervolle omgeving van Meddens. Met een zorgvuldig geselecteerd 4-gangen menu is het genieten. Of je nu liever gaat voor vis, vlees of vegetarisch – er is aan iedereen gedacht.
Voor €59,50 p.p. geniet je van een overheerlijk diner, bijzondere gastvrijheid en regelen wij de afwas dit jaar.
Aan de kinderen is ook gedacht zij kunnen smullen van een speciaal feestelijk 3- gangen kindermenu voor 27.50 p.p.
Het Meddens Christmas Dinner start vanaf 18:00.
Voor reserveringen vanaf 6 personen graag mailen naar reserveren@meddenshilversum.nl
VISSA - The Pre NYE Edition
Maak je favoriete borrelavond nóg spannender! Op vrijdag 27 december trappen we het einde van het jaar feestelijk af bij Meddens met VISSA ‘The Pre-NYE Edition.’ In een sprankelende New Year’s sfeer kun je à la carte genieten van heerlijke oesters, steak tartaar of de Catch of the Day, terwijl onze DJ de lekkerste beats draait.
Heerlijk eten, de beste G&T’s en goede muziek—garantie voor een topavond!
VISSA ‘The Pre-NYE Edition’ begint om 17:00.
À la carte Kerstmenu
Voorgerechten
-
Zalm gemarineerd in rode biet 13.5
venkel salade | gepekkelde gele biet | Yoghurt tahin | dille
-
Steak tartaar 14.5
schuim van Carbonara | parmezaan cracker | pancetta
-
Carpaccio 14
truffel mayonaise | pesto | Parmezaanse kaas
-
Burrata 16.5
Caponata | Taggiasche olijven | Toast met 'Nduja
Hoofdgerechten
-
KING PRAWNS SPAGHETTI 24
Pittige tomaten saus | mosselen| persilade Citroen | peterselie
-
SLIPTONG 28.5
3 STUKS | REMOULADE | BOTERSLA | VERSIE FRIET
-
RAVIOLI VAN RODE BIET 21
GEBAKKEN UI | gerookte geitenkaas | knoflook crunch | geroosterde pecan | beurre noisette | bieslook | rucola
-
GETRANCHEERDE BAVETTE 27.5
pommes fondant | gegrilde groene asperge geroosterde cœur de bœuf tomaat | chimichurri
Nagerechten
-
CREMA CATALANA BRÛLÉE 9
BRÛLÉE VAN SINAASAPPEL | SAFFRAAN | KANEEL IJS
-
CHOCOLADE TAART 9.5
GANACHE VAN WITTE CHOCOLADE & YOGHURT FRAMBOZEN GEL | STROOPWAFEL IJS
-
KAAS VAN 'ECHTE LIEFDE' 14.5
4 KAZEN VAN ECHTE LIEFDE | APPELSTROOP | VIJGENBROOD
Nieuwsgierig naar onze wijnen?
Onze volledige wijnkaart is hier te bekijken.
4-gangen Kerstmenu
2e Kerstdag
€ 59,50
Voorgerechten
-
Tonijn tostade
Avocado crème | chutney van mango | forelkuit | cresson | ponzu lak
-
~of~
-
Steak tartaar (100 gram)
Aangemaakte runderhaas | gepocheerd ei | grove mosterd mayonaise | gefrituurde kappertjes | truffelcracker
-
~of~
-
Zalm gemarineerd in rode biet
Aardappel & appel salade | zacht gekookt ei | roze peper | haring kuit | kruidenolie
-
~of~
-
Burrata
Jalapenõ gazpacho | couer de boeuf tomaat | gebakken kataifi
-
~of~
-
Coquille & buikspek
gepikkelde radijs | pittige bospeen crème | gepofte rijst | jus van langoustine
-
~of~
-
Rode biet carpaccio
Gepofte rode biet | ingelegde chioggia biet | crème van geitenkaas | pecan noten | appelcider & honing dressing
Tussengerecht
Hoofdgerechten
-
Sliptongen (3 stuks)
Little gem | bieslook | gepofte tomaat | remoulade saus | verse friet
-
~of~
-
Gekonfijte eendenbout
Gecarameliseerde appel & uit | knol & aardappel puree | gebakken boudin noir | jus met appelstroop
-
~of~
-
Ravioli sombrero burrata
Vegetarische n'duja | cavalo nero | geroosterde aubergine | parmezaan | knoflook crunch | saus van crème fraîche
-
~of~
-
Gebakken roodbaars
Wortel en peterselie stoemp | gestoofde prei | mosselen | gedroogde cherry tomaat | haring kuit | mosterd beurre blanc
-
~of~
-
Tournedos (+€7,00)
Zoete aardappel crème | portobello spruitjes | krokant van zwarte knoflook | saus van eekhoorntjes brood
-
~of~
-
Risotto
Knolselderij | gorgonzola | ingelegd mosterdzaad | gedroogde zwarte olijven | bosui | peterselie olie | balsamico azijn
Nagerechten
-
Kaas van 'echte liefde'
4 kazen van 'echte liefde' | appelstroop | gemarineerde vijgen | vijgenbrood
-
~of~
-
Crema catalana brûlée
Spaanse crème brûlée | sinaasappel | kaneel | saffraan | pistache ijs
-
~of~
-
Bitterkoekjes panna cotta
krokante witte chocolade | ananas relish | steranijs ijs
3-gangen Kidsmenu
2e Kerstdag
€ 27,50
Voorgerechten
-
Carpaccio
Carpaccio | pijnboompitten | truffelmayonaise
-
~of~
-
Rode biet carpaccio
Gepofte rode biet | ingelegde chioggia biet | crème van geitenkaas | pecan noten | appelcider & honing dressing
-
~of~
-
Wortel-pompoensoep
Hoofdgerechten
-
Scholfilet
Scholfilet | haricovertes | remoulade | verse frietjes
-
~of~
-
Ravioli sombrero burrata
Vegetarische n'duja | cavalo nero | geroosterde aubergine | parmezaan | knoflook crunch | saus van crème fraîche
Nagerechten
-
Schatkistje
-
~of~
-
Vanille ijs met seizoensfruit