Lunch Menu

  • Croque Meddens 11

    Jonge Kaas | Boerenham | Tomaat | Bechamel

  • Egg Norwegian 15.8

    gerookte zalm | tartine | gepocheerd ei | gebakken spinazie | Hollandaise

  • Broodje Carpaccio 15.25

    Bieslook | pijnboompitten | rucola | parmezaan | truffelmayonaise

  • TARTINE SURF & TURF 16.5

    OSSENWORST | RIVIERKREEFT | TUINKERS | AMSTERDAMS ZUUR | KREEFTENMAYONAISE

  • Sliptong 29.95

    3 Stuks | Remoulade | Botersla | Frites Uit Zuyd

  • TARTINE MAKREEL 15

    geroosterde rode biet | radijs | peterselie | rode ui pickle | wasabi crème

  • Fish & Chips 21.5

    Kabeljauw | Panko | Remoulade | Frites Uit Zuyd

  • Salade Meddens 22

    Coquille | Gamba | Gegrilde Tonijn | Noorse Garnalen | Mesclun | Bosui | Kappertjes | Zongedroogde Tomaat | Tonijnmayonaise

  • Kreeften Croque 17.9

    Gamba | Rivierkreeft | Kreeft | Parmezaan | Kruidensla | Basilicummayonaise

  • PASTA KING PRAWNS 25.75

    LINGUINI | CITROEN | PETERSELIE | MOSSELEN | KOKKELS | GEDROOGDE CHERRYTOMAAT | ROOMSAUS VAN ANSJOVIS & RODE PEPER

  • Caesar Salade 18.5

    Geroosterde Citroen Kip | Gepocheerd Ei | Parmezaan | Knoflook Crouton | Gepofte Tomaat | Ansjovismayonaise

  • Steak Tartaar (100 gram) 16

    AANGEMAAKTE BAVETTE | GEPOCHEERD EI | GROVE MOSTERD MAYONAISE GEFRITUURDE KAPPERTJES | TRUFFELCRACKER

  • TARTINE SPICY CHICKEN 16.25

    Tauge | bosui | rode peper | sriracha mayonaise

Vega

  • Burrata 15.95

    Jalapeño gazpacho | Coeur de boeuf tomaat | gefrituurde kataifi

  • Tartine Mashed Avocado 15.25

    Alfalfa | bieten kiem | zongedroogde tomaat | gepocheerd ei | balsamico stroop

  • Tartine Pompoen Hummus 13

    geroosterde puntpaprika | tomaat | gebakken aubergine | granaatappel peterselie olie

  • Tartine Geitenkaas 14.5

    geroosterde peer | bieslook | rucola | beurre noisette | hazelnoot | balsamico

Soups

  • POMPOEN & WORTELSOEP 10

    KOKOSROOM | GEMBER | RODE PEPER

  • Bouillabaisse 19

    witvis | mosselen | crouton met rouille

Sides

  • Frites uit Zuyd 5.5

    Mayonaise

  • Zoete Aardappelfriet 7

    Parmezaan | Truffelmayonaise

Desserts

  • Kaas van 'Echte Liefde' 15

    4 KAZEN VAN ‘ECHTE LIEFDE’ | GEMARINEERDE VIJGEN | VIJGENBROOD

  • Crema Catalana Brûlée 9

    BRÛLÉE VAN SINAASAPPEL | SAFFRAAN | KANEEL PISTACHE IJS

Wijnen

Wit

  • TREBBIANO 5.5 / 27.5

    duca sargento
    puglia | Italië

  • DOMAINE DE LA SANTOLINE 6 / 30

    SAUVIGNON BLANC
    LANGUEDOC | FRANKRIJK

  • DOMAINE DE LA SANTOLINE 6 / 30

    chardonnay
    LANGUEDOC | FRANKRIJK

  • KALMUCK 8 / 40

    GRüNER VELTLINER
    WACHAU | OOSTENRIJK

  • J. FERNANDO 6.6 / 33

    Verdejo
    Rueda | Spanje

  • MONTBISET 8 / 40

    CHARDONNAY
    languedoc | frankrijk

Rosé

  • DOMAINE DE LA SANTOLINE 5.5 / 27.5

    GRENACHE & MERLOT
    Languedoc | FRANKRIJK

  • LE SECRET DE SAINTE PIERRE 6.8 / 34

    GRENACHE & CINSAULT
    VAR, PROVENCE | FRANKRIJK

  • BY OTT (DOMAINES OTT) 8.4 / 42

    CINSAULT, GRENACHE & SYRAH
    PROVENCE | FRANKRIJK (biologisch)

Rood

  • J. FERNANDO 5.5 / 27.5

    Tempranillo
    Castilla la Mancha | Spanje

  • TEEZEN 6.5 / 32.5

    MERLOT
    western cape | ZUID–AFRIKA

  • SERITI 6 / 30

    Syrah
    Western Cape | Zuid-Afrika

  • ROBERT MONDAVI 8 / 40

    cabernet sauvignon
    californië | verenigde staten

Bubbels

  • BEDIN PROSECCO 7.5 / 41

    GLERA | BRUT
    TREVISO | ITALIE

  • Veuve Clicquot (0.375l) 45

    CHARDONNAY, PINOT NOIR & PINOT MEUNIER
    CHAMPAGNE | FRANKRIJK

Bovenstaande wijnen zijn onze ‘open wijnen’. Onze volledige wijnkaart is hier te bekijken.

Diner Menu

Starters

  • BROOD VAN MATTHIJS BOON 5.5

    Zongedroogde tomaten tapenade | basilicum aioli

  • Pata Negra 15
  • ZEEUWSE CREUSES NO. 3

    NEDERLAND
    RODE WIJN AZIJN | SJALOT | CITROEN
    3 STUKS: 12.5 | 6 STUKS: 25 | 9 STUKS: 35 | 12 STUKS: 42.5

  • ROCKEFELLER OESTERS NO. 3

    NEDERLAND
    HOLLANDAISE | Spinazie
    3 STUKS: 14 | 6 STUKS: 27.5 | 9 STUKS: 39 | 12 STUKS: 50

Dim Sum

  • Ha Kau 16

    3 stuks | sesam | Gyoza kerriemayonaise

  • Chicken Gyoza 16

    3 stuks | soja | dashi | shiitake | bosui

Voorgerechten

  • TONIJN TOSTADE 17

    Avocado crème | chutney van mango | forelkuit cresson | ponzu lak

  • Steak Tartaar (100 gram) 15.2

    AANGEMAAKTE BAVETTE | GEPOCHEERD EI | GROVE MOSTERDMAYONAISE | GEFRITUURDE KAPPERTJES | TRUFFELCRACKER

  • Bouillabaisse 19

    witvis | mosselen | crouton met rouille

  • ZALM GEMARINEERD IN RODE BIET 14.5

    Aardappel & appelsalade | zachtgekookt ei roze peper | haringkuit | kruidenolie

  • Burrata 15.95

    Jalapeño gazpacho | Coeur de boeuf tomaat | gefrituurde kataifi

  • Coquille & Buikspek 18

    Gepikkelde Radijs | Pittige Bospeen Crème Gepofte Rijst | Jus Van Langoustine

  • RODE BIET CARPACCIO 14

    GEPOFTE RODE BIET | INGELEGDE CHIOGGIA BIET | CRÈME VAN GEITENKAAS | PECAN NOTEN | APPELCIDER & HONINGDRESSING

  • POMPOEN & WORTELSOEP 10

    KOKOSROOM | GEMBER | RODE PEPER

  • Carpaccio 15

    PIJNBOOMPIT | RUCOLA | PARMEZAANSE KAAS | BIESLOOK TRUFFELMAYONAISE

  • Chefs Starter Of The Day Dagprijs

    Ons team vertelt u graag wat het voorgerecht van de dag is!

Hoofdgerechten

  • KING PRAWNS TAGLIATELLE 25.75

    LINGUINI | CITROEN | PETERSELIE | MOSSELEN | KOKKELS GEDROOGDE CHERRYTOMAAT | ROOMSAUS VAN ANSJOVIS & RODE PEPER

  • SLIPTONGEN 29.95

    3 stuks | little gem | bieslook | gepofte tomaat | remouladesaus | verse friet

  • FISH & CHIPS 21.5

    Kabeljauw | Remoulade | verse friet

  • GEGRILDE ZEEBAARS 26.5

    Topinamboer puree | gebakken akkerboleten | gestoofde groene kool | gekarameliseerde sjalotjes | saus van puy linzen

  • SALADE MEDDENS 22

    Coquille | gegrilde tonijn | gamba | noorse garnalen | mesclun | zongedroogde tomaat | bosui | kappertjes | tonijnmayonaise

  • GEBAKKEN ROODBAARS 26

    WORTEL & PETERSELIE STOEMP | | MOSSELEN | GESTOOFDE PREI | GEDROOGDE CHERRYTOMAAT | HARINGKUIT | MOSTERD BEURRE BLANC

  • CATCH OF THE DAY DAGPRIJS

    ONS TEAM VERTELT GRAAG MEER OVER DE VIS VAN DE DAG

  • Steak Tartaar (150 gram) 24.5

    AANGEMAAKTE BAVETTE | GEPOCHEERD EI | GROVE MOSTERDMAYONAISE | GEFRITUURDE KAPPERTJES | VERSE FRIET

  • RAVIOLI SOMBRERO BURRATA 23

    Vegetarische n’duja | cavalo nero | geroosterde aubergine | parmezaan | knoflook crunch | saus van crème fraîche

  • Tournedos 35

    Zoete aardappelcrème | portobello | spruitjes | krokant van zwarte knoflook | saus van eekhoorntjesbrood

  • RISOTTO 23.5

    KNOLSELDERIJ | GORGONZOLA | INGELEGD MOSTERDZAAD | GEDROOGDE ZWARTE OLIJVEN | BOSUI | PETERSELIE OLIE | BALSAMICO AZIJN

  • GEKONFIJTE EENDENBOUT 24.5

    GECARAMELISEERDE APPEL & UI | KNOL & AARDAPPELPUREE | GEBAKKEN BOUDIN NOIR | JUS VAN RINSE APPELSTROOP

Sides

  • Frites uit Zuyd 5.5

    Mayonaise

  • Zoete Aardappelfriet 7

    Parmezaan | Truffelmayonaise

  • GEGRILDE GROENE ASPERGES 8

    feta | rozijn | amandelen

  • Side Salad 5

    Mesclun | gepofte tomaat | bieslook | kappertjes | pijnboompitten | mosterdvinaigrette

Desserts

  • Kaas van 'Echte Liefde' 15

    4 Kazen Van ‘echte Liefde’ | Appelstroop | Gemarineerde Vijgen | Vijgenbrood

  • THE MEDDENS CHOCOLATE DOME (2 Pers.) 26

    Macarons | Chocolade mousse | Crumble | Chocolade ijs | gesmolten karamel & zeezout

  • Crema Catalana Brûlée 8.5

    SPAANSE CRÈME BRÛLÉE | SINAASAPPEL | KANEEL | SAFFRAAN PISTACHE IJS

  • Lemoncurd 8.5

    Meringue

  • Cheese Cake 9

    SPECULOOS | APPEL KANEEL COMPÔTE | DADEL IJS

  • BITTERKOEKJES PANNA COTTA 9

    KROKANTE WITTE CHOCOLADE | ANANAS RELISH | STERANIJS IJS

  • Espresso Martini 13

    KETEL ONE VODKA | KAHLUA | ESPRESSO | SUIKERWATER

  • BONBONS VAN SMIT’S DELICIOUS (4 STUKS) 11

    PANDAN - PALMSUIKER | LIMONCELLO - GEZOUTEN BOTER CRUMBLE | POPCORN – GEZOUTEN CARAMEL FLAKES | SWEET CHERRY – PISTACHE

Meddens Hilversum
Kerkstraat 112
1211CS Hilversum
T. 035 – 205 79 40