Lunch Menu
-
Croque Meddens 11
Jonge Kaas | Boerenham | Tomaat | Bechamel
-
Egg Norwegian 15.8
gerookte zalm | tartine | gepocheerd ei | gebakken spinazie | Hollandaise
-
Broodje Carpaccio 15.25
Bieslook | pijnboompitten | rucola | parmezaan | truffelmayonaise
-
TARTINE SURF & TURF 16.5
OSSENWORST | RIVIERKREEFT | TUINKERS | AMSTERDAMS ZUUR | KREEFTENMAYONAISE
-
Sliptong 29.95
3 Stuks | Remoulade | Botersla | Frites Uit Zuyd
-
TARTINE MAKREEL 15
geroosterde rode biet | radijs | peterselie | rode ui pickle | wasabi crème
-
Fish & Chips 21.5
Kabeljauw | Panko | Remoulade | Frites Uit Zuyd
-
Salade Meddens 22
Coquille | Gamba | Gegrilde Tonijn | Noorse Garnalen | Mesclun | Bosui | Kappertjes | Zongedroogde Tomaat | Tonijnmayonaise
-
Kreeften Croque 17.9
Gamba | Rivierkreeft | Kreeft | Parmezaan | Kruidensla | Basilicummayonaise
-
PASTA KING PRAWNS 25.75
LINGUINI | CITROEN | PETERSELIE | MOSSELEN | KOKKELS | GEDROOGDE CHERRYTOMAAT | ROOMSAUS VAN ANSJOVIS & RODE PEPER
-
Caesar Salade 18.5
Geroosterde Citroen Kip | Gepocheerd Ei | Parmezaan | Knoflook Crouton | Gepofte Tomaat | Ansjovismayonaise
-
Steak Tartaar (100 gram) 16
AANGEMAAKTE BAVETTE | GEPOCHEERD EI | GROVE MOSTERD MAYONAISE GEFRITUURDE KAPPERTJES | TRUFFELCRACKER
-
TARTINE SPICY CHICKEN 16.25
Tauge | bosui | rode peper | sriracha mayonaise
Vega
-
Burrata 15.95
Jalapeño gazpacho | Coeur de boeuf tomaat | gefrituurde kataifi
-
Tartine Mashed Avocado 15.25
Alfalfa | bieten kiem | zongedroogde tomaat | gepocheerd ei | balsamico stroop
-
Tartine Pompoen Hummus 13
geroosterde puntpaprika | tomaat | gebakken aubergine | granaatappel peterselie olie
-
Tartine Geitenkaas 14.5
geroosterde peer | bieslook | rucola | beurre noisette | hazelnoot | balsamico
Soups
-
POMPOEN & WORTELSOEP 10
KOKOSROOM | GEMBER | RODE PEPER
-
Bouillabaisse 19
witvis | mosselen | crouton met rouille
Sides
-
Frites uit Zuyd 5.5
Mayonaise
-
Zoete Aardappelfriet 7
Parmezaan | Truffelmayonaise
Desserts
-
Kaas van 'Echte Liefde' 15
4 KAZEN VAN ‘ECHTE LIEFDE’ | GEMARINEERDE VIJGEN | VIJGENBROOD
-
Crema Catalana Brûlée 9
BRÛLÉE VAN SINAASAPPEL | SAFFRAAN | KANEEL PISTACHE IJS
Wijnen
Wit
-
TREBBIANO 5.5 / 27.5
duca sargento
puglia | Italië -
DOMAINE DE LA SANTOLINE 6 / 30
SAUVIGNON BLANC
LANGUEDOC | FRANKRIJK -
DOMAINE DE LA SANTOLINE 6 / 30
chardonnay
LANGUEDOC | FRANKRIJK -
KALMUCK 8 / 40
GRüNER VELTLINER
WACHAU | OOSTENRIJK -
J. FERNANDO 6.6 / 33
Verdejo
Rueda | Spanje -
MONTBISET 8 / 40
CHARDONNAY
languedoc | frankrijk
Rosé
-
DOMAINE DE LA SANTOLINE 5.5 / 27.5
GRENACHE & MERLOT
Languedoc | FRANKRIJK -
LE SECRET DE SAINTE PIERRE 6.8 / 34
GRENACHE & CINSAULT
VAR, PROVENCE | FRANKRIJK -
BY OTT (DOMAINES OTT) 8.4 / 42
CINSAULT, GRENACHE & SYRAH
PROVENCE | FRANKRIJK (biologisch)
Rood
-
J. FERNANDO 5.5 / 27.5
Tempranillo
Castilla la Mancha | Spanje -
TEEZEN 6.5 / 32.5
MERLOT
western cape | ZUID–AFRIKA -
SERITI 6 / 30
Syrah Western Cape | Zuid-Afrika
-
ROBERT MONDAVI 8 / 40
cabernet sauvignon
californië | verenigde staten
Bubbels
-
BEDIN PROSECCO 7.5 / 41
GLERA | BRUT
TREVISO | ITALIE -
Veuve Clicquot (0.375l) 45
CHARDONNAY, PINOT NOIR & PINOT MEUNIER
CHAMPAGNE | FRANKRIJK
Diner Menu
Starters
-
BROOD VAN MATTHIJS BOON 5.5
Zongedroogde tomaten tapenade | basilicum aioli
-
Pata Negra 15
-
ZEEUWSE CREUSES NO. 3
NEDERLAND
RODE WIJN AZIJN | SJALOT | CITROEN
3 STUKS: 12.5 | 6 STUKS: 25 | 9 STUKS: 35 | 12 STUKS: 42.5 -
ROCKEFELLER OESTERS NO. 3
NEDERLAND
HOLLANDAISE | Spinazie
3 STUKS: 14 | 6 STUKS: 27.5 | 9 STUKS: 39 | 12 STUKS: 50
Dim Sum
-
Ha Kau 16
3 stuks | sesam | Gyoza kerriemayonaise
-
Chicken Gyoza 16
3 stuks | soja | dashi | shiitake | bosui
Voorgerechten
-
TONIJN TOSTADE 17
Avocado crème | chutney van mango | forelkuit cresson | ponzu lak
-
Steak Tartaar (100 gram) 15.2
AANGEMAAKTE BAVETTE | GEPOCHEERD EI | GROVE MOSTERDMAYONAISE | GEFRITUURDE KAPPERTJES | TRUFFELCRACKER
-
Bouillabaisse 19
witvis | mosselen | crouton met rouille
-
ZALM GEMARINEERD IN RODE BIET 14.5
Aardappel & appelsalade | zachtgekookt ei roze peper | haringkuit | kruidenolie
-
Burrata 15.95
Jalapeño gazpacho | Coeur de boeuf tomaat | gefrituurde kataifi
-
Coquille & Buikspek 18
Gepikkelde Radijs | Pittige Bospeen Crème Gepofte Rijst | Jus Van Langoustine
-
RODE BIET CARPACCIO 14
GEPOFTE RODE BIET | INGELEGDE CHIOGGIA BIET | CRÈME VAN GEITENKAAS | PECAN NOTEN | APPELCIDER & HONINGDRESSING
-
POMPOEN & WORTELSOEP 10
KOKOSROOM | GEMBER | RODE PEPER
-
Carpaccio 15
PIJNBOOMPIT | RUCOLA | PARMEZAANSE KAAS | BIESLOOK TRUFFELMAYONAISE
-
Chefs Starter Of The Day Dagprijs
Ons team vertelt u graag wat het voorgerecht van de dag is!
Hoofdgerechten
-
KING PRAWNS TAGLIATELLE 25.75
LINGUINI | CITROEN | PETERSELIE | MOSSELEN | KOKKELS GEDROOGDE CHERRYTOMAAT | ROOMSAUS VAN ANSJOVIS & RODE PEPER
-
SLIPTONGEN 29.95
3 stuks | little gem | bieslook | gepofte tomaat | remouladesaus | verse friet
-
FISH & CHIPS 21.5
Kabeljauw | Remoulade | verse friet
-
GEGRILDE ZEEBAARS 26.5
Topinamboer puree | gebakken akkerboleten | gestoofde groene kool | gekarameliseerde sjalotjes | saus van puy linzen
-
SALADE MEDDENS 22
Coquille | gegrilde tonijn | gamba | noorse garnalen | mesclun | zongedroogde tomaat | bosui | kappertjes | tonijnmayonaise
-
GEBAKKEN ROODBAARS 26
WORTEL & PETERSELIE STOEMP | | MOSSELEN | GESTOOFDE PREI | GEDROOGDE CHERRYTOMAAT | HARINGKUIT | MOSTERD BEURRE BLANC
-
CATCH OF THE DAY DAGPRIJS
ONS TEAM VERTELT GRAAG MEER OVER DE VIS VAN DE DAG
-
Steak Tartaar (150 gram) 24.5
AANGEMAAKTE BAVETTE | GEPOCHEERD EI | GROVE MOSTERDMAYONAISE | GEFRITUURDE KAPPERTJES | VERSE FRIET
-
RAVIOLI SOMBRERO BURRATA 23
Vegetarische n’duja | cavalo nero | geroosterde aubergine | parmezaan | knoflook crunch | saus van crème fraîche
-
Tournedos 35
Zoete aardappelcrème | portobello | spruitjes | krokant van zwarte knoflook | saus van eekhoorntjesbrood
-
RISOTTO 23.5
KNOLSELDERIJ | GORGONZOLA | INGELEGD MOSTERDZAAD | GEDROOGDE ZWARTE OLIJVEN | BOSUI | PETERSELIE OLIE | BALSAMICO AZIJN
-
GEKONFIJTE EENDENBOUT 24.5
GECARAMELISEERDE APPEL & UI | KNOL & AARDAPPELPUREE | GEBAKKEN BOUDIN NOIR | JUS VAN RINSE APPELSTROOP
Sides
-
Frites uit Zuyd 5.5
Mayonaise
-
Zoete Aardappelfriet 7
Parmezaan | Truffelmayonaise
-
GEGRILDE GROENE ASPERGES 8
feta | rozijn | amandelen
-
Side Salad 5
Mesclun | gepofte tomaat | bieslook | kappertjes | pijnboompitten | mosterdvinaigrette
Desserts
-
Kaas van 'Echte Liefde' 15
4 Kazen Van ‘echte Liefde’ | Appelstroop | Gemarineerde Vijgen | Vijgenbrood
-
THE MEDDENS CHOCOLATE DOME (2 Pers.) 26
Macarons | Chocolade mousse | Crumble | Chocolade ijs | gesmolten karamel & zeezout
-
Crema Catalana Brûlée 8.5
SPAANSE CRÈME BRÛLÉE | SINAASAPPEL | KANEEL | SAFFRAAN PISTACHE IJS
-
Lemoncurd 8.5
Meringue
-
Cheese Cake 9
SPECULOOS | APPEL KANEEL COMPÔTE | DADEL IJS
-
BITTERKOEKJES PANNA COTTA 9
KROKANTE WITTE CHOCOLADE | ANANAS RELISH | STERANIJS IJS
-
Espresso Martini 13
KETEL ONE VODKA | KAHLUA | ESPRESSO | SUIKERWATER
-
BONBONS VAN SMIT’S DELICIOUS (4 STUKS) 11
PANDAN - PALMSUIKER | LIMONCELLO - GEZOUTEN BOTER CRUMBLE | POPCORN – GEZOUTEN CARAMEL FLAKES | SWEET CHERRY – PISTACHE