Kerstmenu
Voorgerechten
Tonijn Tartaar
Brioche | gepikkelde daikon | zalm kaviaar | crème van kimchi | bosui | sesam | furrikaki
Steak tartaar 100 gram
Aangemaakte runderhaas | zacht gegaarde eidooier | aardappel kaantjes | parmezaan blad | mosterd kaviaar | peterselie mayonaise
Gemarineerde zalm
In rode biet & gin | puree van doperwten | crème van mierikswortel | zoutzuur van gele bieten
Carpaccio
Gepekeld & licht gerookt | Pijnboompit | rucola | parmezaanse kaas| bieslook | truffelmayonaise
Burrata
kaki fruit | granaatappel | geroosterde pijnboompitten | alfalfa | radijs | pistou
Gepofte aubergine
Carpaccio | tahin citroen yoghurt | chermoula | parmezaan | pijnboompitten | granaatappel | rucola | panne de carasau
Tussengerechten
Paté van Iberico varken
Pimente d’espelette | Kweeperen compôte | little gem | radijs | kervel
Pulpo carpaccio
Saffraan crème | inktvis crème | geroosterde venkel | bloedsinaasappel dressing
Romige aardappel & knolselderij soep
Peterselie | verse truffel
Hoofdgerechten
Sliptongen
3 stuks | little gem | bieslook | gepofte tomaat | remoulade saus | verse friet
Gebakken Snoekbaars
Gekonfijte zuurkool met brunoise van aardappel | beurre blanc van XO | mousseline van knolselderij
Gebakken schelvis
Romige camarque rijst | venkel | aardpeer | mosselen | vongole | saus van bouillabaise
Risotto Porcini
Cavalo nero | gepocheerd ei | gedroogde tomaatjes | granaatappel | cremoulata van brood | rode peper | citroen zeste
Hertenbiefstuk
Stoofpeer | pomme fondant | groene kool gevuld met herten stoof | jus van morilles
Gnocchi ‘Strangolapretti’
Peperoncino tomaten saus | frisse salade van venkel & bieslook | dressing van sinaasappel
Entrecôte
Aardappel mousseline | gebakken king boleet | gepikkelde rode biet | gepeperde saus
Desserts
Kazen van Echte liefde
4 stuks | gemarineerde vijgen |amandelbrood
Crema catalana brûlée
sinaasappel | kaneel | saffraan | pistache ijs
Bread & butter pudding
Vanille ijs
Lemoncurd
Merenque | witte chocolade crumble