Meddens Piano Lunch

Kom en vier de magie van Kerstmis op tweede kerstdag met een onvergetelijke, feestelijke lunch bij Meddens. Dit is een gelegenheid waarbij we alles uit de kast halen, precies zoals je van Meddens mag verwachten tijdens deze bijzondere tijd van het jaar.

Wat deze kerstlunch extra speciaal maakt, is de betoverende muzikale omlijsting verzorgd door niemand minder dan Kim de Boer, bekend van The Voice of Holland. Haar prachtige stem en virtuoze pianospel zullen zorgen voor een sfeer die je hart zal verwarmen en je in de kerststemming brengt.

Terwijl je geniet van goed gezelschap, zal ons à la carte menu je favoriete klassiekers serveren uit de afgelopen jaren, met een vleugje culinaire magie en feestelijke smaken om je smaakpapillen te verwennen. Het wordt een kerstlunch om nooit te vergeten, vol lekkernijen en vreugde.

Dus kom bij ons op tweede kerstdag, laat je betoveren door Kim de Boer’s muzikale talent, en proef de heerlijke gerechten die we speciaal voor jou hebben samengesteld. Samen creëren we prachtige herinneringen tijdens deze bijzondere tijd van het jaar bij Meddens.

Reserveer snel, want deze plekken zijn beperkt en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een onvergetelijke kerstlunch.

kim-de-boer-piano

Meddens Hilversum
Kerkstraat 112
1211CS Hilversum
T. 035 – 205 79 40